Appartement

Appartement

Loft in het hartje van Peer gelegen boven feestzaal ’t kabinet.

  • Opgeleverd: November 2014
  • Architect: Eigen ontwerp
Projectopdracht

De opdracht was vrij duidelijk: een loft inrichten met een warm huiselijk gevoel en eveneens het oude karakter bewaren van de voormalige woning.

Gezien de beperkte oppervlakte hebben we gekozen van een open mezzanine (duplex) om hierdoor zoveel mogelijk ruimte te creëren.

Speciale wensen

Evenals in de onderliggende feestzaal stonden ook hier ‘gezellig’ en ‘kwaliteit’ voorop.

Het unieke ruimtegevoel wordt gecreëerd door de dakspanten die we in ons eigen atelier vervaardigd hebben en ter plaatse gemonteerd.
Voor de vloer kozen we voor eiken parket en natuursteen (arduin).

Het volledige appartement werd geschilderd in lichte kleuren en de eiken meubels werden gebleekt om zo rust te scheppen. Het accent ligt dan weer op het zwarte smeedwerk dat zowel terugkomt in de trapleuning, deurklinken, glasverdelingen alsook in het meubelbeslag.

Uitgevoerde werken
  • Ruwbouw
  • Dakspanten
  • Gyproc werken
  • Vloer en parket
  • Interieur (keuken, badkamer, eiken meubels, trap, maatkasten)
  • Aankleding (schilderwerken, gordijnen, verlichting, decoratie)

Overige realisaties

Heulkenshof

Renovatie Hoeve

Feestzaal ‘t Kabinet

Menu